Vuosikokous ja juhlalounas 22.4.2017

Agathon Meurmanin sukuseuran vuosikokous pidetään lauantaina 22.4.2017 klo 14 ravintola Sipulissa, Helsingin Katajanokalla, osoite Kanavaranta 7, 00160 Helsinki. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen määräämät asiat. Esityslista jaetaan osanottajille tilaisuudessa.

Kokouksen jälkeen on juhlalounas sukuseuran entisen pitkäaikaisen puheenjohtajan Anja Tulenheimo-Takin ja sukuseuran entisen varapuheenjohtaja Leena Saxenin kunniaksi. Anja Tulenheimo-Takki on täyttänyt kuluvana vuonna 80 vuotta ja Leena Saxen täyttää toukokuussa 90 vuotta.

Lounas on omakustanteinen kolmen ruokalajin lounas. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta on lähetetty vuosikokouskutsun yhteydessä. Ilmoittautumiset tulisi tehdä viimeistään ke 12.4.2017, jotta ravintola saa hyvissä ajoin tiedon vuosikokoukseen ja/tai lounaalle osallistujien lukumäärästä.

Toivomme runsasta osallistumista. Anjan ja Leenan panos sukuseuran toimintaan on ollut merkittävä, ja haluamme sen tähden yhteisellä keväisellä lounaalla kiittää heitä heidän panoksestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *